23948sdkhjf

Hon blir ny regionchef på Infranord

Det är Angelika Bohlin som tillträder som ny regionchef för Infranords region Syd under våren. 

- Angelika har en bred erfarenhet från entreprenadbranschen med roller inom olika stabsfunktioner och som chef. Angelikas personliga egenskaper i kombination med hennes erfarenhet kommer starkt bidra till den fortsatta utvecklingen av verksamheten i region Syd.

Vi får också ytterligare ett perspektiv i koncernledningen i genomförandet av vår strategi för 2022 och framåt, säger Henrik Löfgren vd för Infranord.

Hon kommer närmast från en roll som regionchef för Skanskas asfalt- och bergmaterialverksamhet i Väst.  Hon har lång erfarenhet från Skanska. De senaste tio åren har varit i ledande roller. Hon har främst arbetat inom tillverkande industri men har även erfarenhet av att arbeta med drift- och underhåll på vägar.

I hennes nya roll som regionchef för region Syd ansvarar hon för ett område som sträcker sig söder om Hallsberg och Katrineholm inklusive Värmland. Området har tilldelats flera nya kontrakt inom basunderhåll järnväg samt anläggning.

- Hållbart resande med järnväg är vår framtid och det ska bli spännande att få vara en del av den utvecklingen i min nya roll. Samtidigt som jag får lära mig mycket nytt kan jag bidra med min erfarenhet från en mix av entreprenad, logistik och industriell verksamhet, säger Angelika Bohlin.

Från och med den förste maj är Angelika en del av Infranord.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.812