23948sdkhjf

Fem års förlängning på serviceavtal

Sensys Gatso Group har genom sitt dotterbolag Sensys Gatso Sweden erhållit fem års förlängning av TRaaS serviceavtalet för det befintliga ATK-programmet från Trafikverket.

Avtalsförlängningen innebär att Trafikverket kan fortsätta lägga serviceorder hos Sensys Gatso Sweden för service och underhåll av det rikstäckande installerade nätverket av cirka 2300 ATK trafiksäkerhetskameror.  

Redan sedan tidigare har Sensys Gatso Swedens team levererat, installerat och underhållit alla dessa trafiksäkerhetskameror. Det första avtalet gällande samma arbete skrev den 8 juli 2013.

Avtalsförlängningen omfattar inte den framtida utbyggnaden och bytet till nya ATK trafiksäkerhetskameror med tillhörande service och underhåll som Trafikverket nyligen släppt en anbudsförfrågan på. Sensy Gatso kommer att delta i upphandlingen.

Avtalsförlängningen omfattar inte den framtida utbyggnaden och bytet till nya ATK trafiksäkerhetskameror med tillhörande service och underhåll som Trafikverket nyligen släppt en anbudsförfrågan på, en upphandling som Sensys Gatso kommer att delta i.

- Vi är naturligtvis oerhört stolta över att vår kund använder sin rätt att förlänga samarbetet med oss. Detta är ett erkännande av att vi efter åtta års samarbete inom detta avtal levererar värde, att våra system och tjänster uppfyller eller överträffar Trafikverkets höga kvalitetskrav. Vi kommer också att delta i den pågående nya upphandlingen av Trafikverkets ATK-program för framtida trafikövervakningssystem, säger Jörgen Andersson, General Manager på Sensys Gatso Sweden i en kommentar.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.126