23948sdkhjf

Tyska turbinunderhållare har etablerat sig i Sverige

Deutsche Windtechnik har under de senaste fem åren etablerat sig på den svenska marknaden. Bolaget ser en uppåtgående trend för vindkraft och tror därför att behovet av turbinunderhåll kommer att öka ytterligare.

Vindkraftsmarknaden i Sverige är mycket dynamisk och har visat sig vara en av de energikällor som kan byggas snabbast och till lägsta pris. Idag är cirka 20 procent av den svenska elen från vindenergi.

I takt med att antalet turbiner har ökat har också behovet av högkvalitativt underhåll till ett lägre pris ökat.

För att underhållet ska bli så bra som möjligt krävs det rätt servicestrategi och kvalificerad personal. Deutsche Windtechnik fokuserar på att erbjuda omfattande underhåll av ett brett utbud av turbintyper. Detta har gjort det möjligt för den globalt positionerade tjänsteleverantören att etablera sig på den svenska servicemarknaden under de senaste fem åren. 

- Fem års självständig service i Sverige. Det är vi faktiskt ganska stolta över. Vi är också tacksamma för att samarbetet med våra kunder och partners har utvecklats så väl. Tillsammans är vårt mål att främja vindenergi i den förnybara elmixen i Skandinavien, och detta skapar ett starkt band mellan oss,  säger Linus Sturesson, vd för Deutsche Windtechnik i en kommentar.

Han fortsätter:

- En av våra stora fördelar är vårt nära samarbete med vårt erfarna tekniska kompetenscenter inom företagsgruppen. Från dag ett kunde vi erbjuda ett heltäckande utbud av tjänster: från basavtal till full-serviceavtal. Genom att kombinera tjänsten för olika turbinteknologier i vissa regioner kan vi uppnå bättre tillgänglighet. Det är också mycket viktigt att ta hänsyn till vindkraftsägarnas individuella intressen. Detta gör att  vi kan uppnå ett mervärde för alla.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.218