23948sdkhjf

Ännu en slangbuss

Hydroscand uppger i ett pressmeddelande att efterfrågan ökat så pass att man utökar sina tjänster i Norrköping med ytterligare en servicebuss.

Det känns bra att vi nu kan möta det växande behovet av mobil slangservice som vi ser i Östergötland. Den nya servicebussen blir ett bra komplement till våra befintliga servicebussar och butiker i regionen. Det innebär att vi nu kan hjälpa ännu fler kunder i fält, säger Per Ringqvist, regionchef Östergötland/Södermanland på Hydroscand, i ett pressmeddelande.

Enligt Hydroscand har efterfrågan ökat både på akuta slangbyten och förebyggande underhållsarbeten och det är både små och stora företag som behöver hjälp.

Även om Slangexpress är mest kända för akuta slangbyten, kan vi se att intresset för att agera innan olyckan är framme blir allt större. Kunderna förstår vinningen i att planera förebyggande underhåll för att undvika kostsamma, oplanerade driftstopp, säger Jonas Björk, samordnare Slangexpress Östergötland/Nyköping på Hydroscand, i pressmeddelandet.

Den nya bussen, som bemannas av Hydroscands servicetekniker Filip Ohlsson, togs i drift för några veckor sedan.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094