23948sdkhjf

Hon är Telge Näts nya vd

Styrelsen för Telge Nät har utsett bolagets nya vd. Kvinnan som ska axla rollen är Anna Josefsson.

Anna har en gedigen erfarenhet från energi- och fjärrvärmebranschen och har erfarenhet som vd i kommunala energibolag i drygt 10 år. 

– Annas bakgrund från energibranschen och hennes kunskap om kommunala bolag gör henne mycket väl lämpad som vd för Telge Nät. Jag och hela styrelsen ser fram emot att följa Annas arbete med att vidareutveckla Telge Näts verksamhet för att möta de utmaningar som finns i ett expansivt Södertälje, säger Ove Lundgren, styrelseordförande i Telge Nät, i en kommentar.

Anna är utbildad civilingenjör vid Chalmers tekniska högskola. Hon kommer närmast från Vattenfall Värme Sverige och rollen som chef för Maintenance and Technology.

– Jag är mycket glad över förtroendet att få leda Telge Nät. Det här är en otroligt fin möjlighet att vara med och bidra till Södertäljes utveckling och att få jobba med energifrågor och infrastruktur. Nu ser jag verkligen fram emot att få träffa alla medarbetare och påbörja vår gemensamma resa. Tillsammans ska vi arbeta fram bra, hållbara lösningar och fortsätta med Telge Näts trygga leveranser, säger Anna Josefsson i ett pressmeddelande. 

Anna tillträder sin nya tjänst kvartalet 2022.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.112