23948sdkhjf

MaintMasters nya vd

Det är Leif Bohlin som ska axla rollen som MaintMasters nya vd.

- Vi är mycket glada över att ha kunnat tillföra en så erfaren ledare som Leif till ett av våra portföljbolag. Han kommer bli en stark tillgång för företaget och deras spännande resa framåt, säger Peter Larsson, styrelseordförande och managing partner på Monterro.

Bohlin har med sig ett bagage med lång erfarenhet av att starta, bygga och leda SaaS-företag. Hans senaste roll var som vd på Unifaun. 

- Det som tilltalar mig med MaintMaster, är den starka företagskulturen och de anställdas engagemang för att bygga en stark produkt och en fantastisk upplevelse för sina kunder, säger Leif Bohlin, MaintMasters nya vd, i en kommentar.

Han fortsätter:

- MaintMaster har en otrolig resa framför sig och jag tror mina erfarenheter av liknande resor kommer vara till fördel för företaget.

Nuvarande vd är bolagets grundare Peter Barkland. Han har länge varit involverad i produktutvecklingen och med Leif Bohlin som vd kan han fokusera helt på sin roll som produktchef.

- Jag ser fram emot att fokusera på att vara produktchef och naturligtvis, fortsätta vara en del av MaintMasters resa. Jag är övertygad om att Leif kan få företaget att växa ännu mer och det ger oss en bättre position för MaintMasters framtid, säger Peter Barkland i en kommentar.

Stadig tillväxt och ökad efterfrågan kännetecknar MaintMasters senaste år. Idag finns det tre kontor, huvudkontor i Linköping, ett kontor i Hamburg, Tyskland och ett i London, Storbrittanien. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.14