23948sdkhjf

Infranords nya hållbarhetschef

Infranords målsättning är att bidra mer till en hållbar samhällsutveckling. Som ett steg i hållbarhetsarbetet har Sara Selegran anställts som hållbarhetschef.

Infranord bygger och underhåller järnvägar, med en vision om att göra det för samhällets bästa. Verksamheten kännetecknas av gedigen järnvägskunskap, hög säkerhet och omfattande satsningar. Bolagets nuvarande satsning handlar om hållbarhet. 

- Social, ekonomisk och miljömässig hållbarhet är oerhört viktigt för att Infranord långsiktigt ska bibehålla den positiva utveckling som bolaget har.  Utmaningen på miljöområdet är omfattande i byggbranschen för att klara nationella mål och jag är därför väldigt nöjd med att vi rekryterat Sara Selegran till hållbarhetschef i Infranord, säger Henrik Löfgren, vd för Infranord i en kommentar. 

Den nya hållbarhetschefen har arbetat på såväl myndighet som på flera större bygg- och anläggningsföretag. Senast kommer hon från Veidekke Industri. 

- Jag är övertygad om att hennes omfattande erfarenhet inom miljöområdet i kombination med en hög grad av affärsmässighet kommer bidra till Infranords långsiktiga utveckling, säger Henrik i en kommentar.

Sara tillträder tjänsten den 1 maj 2022.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.125