23948sdkhjf

Advenica får miljonorder från energikund i Österrike

En energikund i Österrik har lagt en order värd 1,5 miljoner kronor på cybersäkerhetsprodukter från Advenica.

Advenicas huvudkontor finns i Malmö och etablerade sig i Österrike i mitten av 2017 för att kunna tillhandahålla cybersäkerhetslösningar med hög assurans. 

Nu har bolaget fått en order från en österrikisk kund inom energisektorn. Ordern är värd 1,5 miljoner kronor och avser datadioder och tjänster. Ordern kommer att levereras under 2021.

En vanlig lösning för att skydda känslig eller hemligstämplad information från läckage eller manipulation är koppla bort den från andra nätverk. Det finns dock situationer då data behöver överföras till eller från det skyddande nätverket. För att förhindra intrång och upprätthålla nätverksintegritet kan Advenicas datadioder användas. Datadioderna förhindrar även läckage och upprätthåller nätverkssekretess.

- Informationssäkerhet har högsta prioritet och många organisationer har höga krav. De har verksamheter som kräver säkerhetslösningar med hög assurans för att skydda sin mest värdefulla information när data behöver överföras till eller från ett skyddat nätverk. Genom att använda en datadiod kan du säkerställa att överföringen sker säkert utan att äventyra nätverkets integritet eller konfidentialitet, säger Markus Gursch, vd Advenica GmbH i en kommentar.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.141