23948sdkhjf

Nu satsas det på vatten

Jernbro Industrial Services lanserar ett nytt erbjudande. Under samlingsbegreppet Jernbro Water Technologies ingår ett utbud av produkter och tjänster som tillhandahålls för att hantera och rena processvatten för industrisektorn och den kommunala VA-sektorn.

Satsningen handlar mer specifikt om utrustning för slamförtjockning och avvattning samt polymerutrustning liksom uppgraderingar, underhåll och reservdelar av och för dessa produkter. 

Entreprenader för rörinstallationer och montage av processutrustning inom vatten och avlopp ingår också. Jernbro har även kunskap inom VA-området avseende status- och riskbedömningar samt CE-märkning.

− Genom Jernbro Water Technologies stärker vi vårt utbud till kunder inom VA- och industrisektorn. Kunderna behöver leva upp till en allt tuffare lagstiftning inom miljöområdet och därför tar vi ett samlat grepp för att möta den ökade efterfrågan inom vattenbehandling där systemlösningar för miljöanpassad vattenbehandling och installation ingår liksom konsult- och eftermarknadstjänster, säger Mikael Jansson, vd på Jernbro Industrial Services i en kommentar.

Polymerutrustning används för att skilja organiskt material från vatten medan produkterna inom slamförtjockning avvattning separerar vatten från slam. Detta görs för att få en torr slutprodukt. 

Utrustningarna bygger på både innovationer och traditionell beprövad teknik och gör stor nytta på vatten- och avloppsreningsverk likväl som i  i fiske-, kemi- och pappersindustrin, gjuterier, biogasapplikationer och livsmedelsbearbetning. Utrustningar passar in i industriella verksamheter med processvatten.

− I och med lanseringen av vårt nya erbjudande vill vi bidra till förbättrad funktion, kostnadseffektivitet och minskad miljöpåverkan, säger Mikael Jansson.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094