23948sdkhjf

Underhåll och produktion ska integreras

Ultimo och Good solutions ingår ett tekniskt samarbete för att hjälpa kunder att förbättra fabrikers produktionseffektivitet. Partnerskaper kombinerar mjukvaruprodukter för EAM och Overall equipment effectiveness som gör det möjigt för tillgångsintensiva företag att förbättra sin tillverkning och minska sina produktionskostnader.

RS production OEE från Good solutions hittar produktionsförluster och fungerar som operatörernas ögon och öron. Så snart en avvikelse eller ett maskinfel uppräck skapas automatiskt rätt åtgärd i Ultimos asses management-plattform. Detta gör att problemet snabbt kan åtgärdas.

- Tillsammans samlar vi in produktionsdata, men med en mänsklig ”touch”. Att automatiskt skapa aktiviteter i Ultimo EAM baserat på produktionshändelser i realtid gör det lättare att förutsäga och undvika oplanerade stopp och gör det enkelt att göra rätt aktivitet direkt. Kommunikationen mellan produktion och underhåll blir enklare, och det minskar produktionskostnader, förbättrar maskinens tillgänglighet och ökar effektiviteten, säger Mikael Persson, vd för Good solutions, i en kommentar.

Michael Ries, director nordic channel partners på Ultimo kommenterar: 

- Genom att koppla ihop Ultimo EAM och Good solutions RS production OEE skapar vi en bro mellan drift och underhåll. Som ett resultat kan fabriker minska ledtider och förbättra maskineffektiviteten. Vår EAM-plattformen tillför värde för alla tillgångsintensiva företag genom att minska underhålls- och produktionskostnader och förbättra driftstiden. Samarbetet med Good är ett viktigt steg i vår strategi att utöka vår kundbas i Norden. Vi ser fram emot att tillsammans hjälpa fler fabriker når sina affärsmål och blir mer konkurrenskraftiga.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.109