23948sdkhjf

Uppdatering från Svenskt underhålls nya vd

Genom ett underhåll i världsklass ska Sverige ha ett internationellt konkurrenskraftigt näringsliv med hög driftsäkerhet, det menar riksorganisationen Svenskt underhåll. U&D har pratat med Svenskt underhålls nya vd, Maria Stockefors. 

Maria har gedigen kunskap och erfarenhet av den svenska tillverkningsindustrin. Hon har bland annat arbetat som vd för Sätila of Sweden och som produktionschef hos Eton group. Nu antar hon utmaningen som vd för Svenskt underhåll. 

- Det känns spännande och viktigt att få arbeta med utvecklingen av underhållsbranschen och driftsäkerheten inom svenskt näringsliv. Jag ser verkligen fram emot att verka för att fler inser värdet av ett kontinuerligt underhållsarbete. På så sätt kan vi som branschorganisation åstadkomma mer, säger Maria Stockefors till U&D.

Hon har dessutom mycket erfarenhet av att utveckla medlemsorganisationer, bland annat som styrelseledamot i Scandinavian outdoor group. Hon har också värdefull erfarenhet fån Marks kommuns näringslivsråd.  Som vd i Svenskt underhåll vill hon se positiv utveckling.

- Vi vill att föreningen ska växa och utvecklas med bland annat kompetensutveckling, förklarar hon för U&D.

Hon fortsätter:

- Och Svenskt Underhåll vill vara med och påverka utvecklingen och stärka svenskt näringslivs globala konkurrenskraft.

Den 22 november 2021 tillträder hon som ny vd i riksorganisationen. 

- Jag ser verkligen fram emot att tillträda som vd för Riksorganisationen Svenskt underhåll och att få lära känna medlemsföretagen och få ta del av deras vision framåt för svensk industris globala konkurrenskraft - med ett underhåll i världsklass. Att tillsammans med styrelsen, kansliet och medlemsföretagen verka för en positiv utveckling av föreningen. Jag vill också tacka för förtroendet ifrån styrelsen att få vara med att leda Svenskt underhåll mot nya högre mål.

Vad är vägen till ett underhåll i världsklass?
- Det bygger på utveckling och kompetens. Det gäller att följa trender och alltid titta runt hörnet, avslutar Maria samtalet med U&D.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.109