23948sdkhjf

Avtalet förlängs inom strategiskt område

2018 vann One Nordic treårsavtalet avseende drift och underhåll samt om- och tillbyggnationer av Sydkraft Hydropowers vattenkraftanläggningar. Nu förlängs avtalet ytterligare.

Det förlängda avtalet innebär att One Nordic säkrat avtalet fram till slutet av januari 2024. Avtalets värde är värt runt 20 miljoner. 

- Vi är mycket stolta och glada över det förlängt förtroende från Sydkraft Hydropower. Avtalet visar att vi har ett starkt och attraktivt erbjudande inom underhåll, projekt och tekniska specialisttjänster inom vattenkraftsegmentet. One Nordic arbetar både med storskalig och småskalig vattenkraft och med över 230 medarbetare enbart dedikerade till vattenkraften driver One Nordic Sveriges största och ledande ingenjörs- och serviceverksamheter inom vattenkraftsektorn, säger Jonas Arvidsson, vd för One Nordic.  

Han fortsätter:

- Vattenkraften är ett spännande och strategiskt viktigt område för One Nordic. Då vattenkraftens betydelse för energibalanseringen i Sverige ökar allt mer, är vi med och satsar och arbetar tillsammans med vår kunder för att modernisera svensk vattenkraft genom att effektivisera, renovera och digitalisera vattenkraftanläggningar och ta fram nya smarta tekniska koncept. Det är hårt tryck på marknaden och därför utökar vi vårt tekniska specialistteam än mer och söker ett 10-tal ingenjörer.

Oscar Janderberg, ansvarig Kraftverk Söder på Sydkraft Hydropower, är också nöjd med den förlängda affären.  

- Vi valde att lösa in optionen på ytterligare tre år då vi är väldigt nöjda med One Nordics arbete. One Nordic har visat att vi har förståelse för Sydkraft Hydropowers mål och utmaningar i framtiden. Även One Nordics strategiska fokus på och hårda arbete med operativ effektivitet och SLA, service level agreement,  motsvarar våra förväntningar, säger Oscar Janderberg, ansvarig Kraftverk Söder på Sydkraft Hydropower.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.109