23948sdkhjf

Vågkraftutvecklaren stärker ledningen

Företaget med banbrytande teknik inom vågkraft har har utnämnt en COO

Eco Wave Power Global är ett teknikföretag som är verksamma inom landbaserad vågenergi. De har utvecklat en patenterad, smart och kostnadseffektiv teknik för att utvinna grön energi från havsvågor.

Israels energiministerium har erkänt bolagets teknik som banbrytande. EWPGs projekt i Gibraltar har dessutom fått finansiering från Europeiska unionens regionala utvecklingsfond.
För att fortsätta sin väg framåt har bolaget nu anställt en COO. Hans namn är Avi Waller. 

- Jag är verkligen glad över att Avi ansluter sig till Eco Wave Power som vår COO. Avi är en chef i världsklass och har rätt kompetens för att fortsätta utvecklingen av EPC & Operations som en avgörande del av vårt uppdrag att skapa en värld som helt och hållet går på grön energi. Avi har en stark teknisk bakgrund och en imponerande erfarenhet av att leda tillverkning, drift och utveckling. Dessutom har Avi ett starkt kommersiellt tänkande, vilket ger mervärde för vår verksamhet och kunder, säger Eco Wave Powers grundare och vd Inna Braverman. 

Avi Waller kommer senast från A.Adiran Engineering & Agencies Ltd, där han hade rollen som vd. Den israeliska koncernen fokuserar på på rådgivning, import, implementering och underhåll av industriella automationssystem.

- Jag ser verkligen fram emot att ansluta till teamet på Eco Wave Power. Efter att ha arbetat i många år inom verkstadsindustrin är jag hedrad att få ingå i det mest innovativa vågenergiföretaget i världen och leda organisationens verksamhet med en tydlig ambition att vara ledande inom den globala energiomvandlingen, säger Avi

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094