23948sdkhjf

One Nordic säkrar ramavtal fram till 2026

E.ON har valt att lösa in en förlängningsoption på två år gällande One Nordics nuvarande fyraåriga huvudentreprenadavtal avseende lokalnätstjänster i Kronoberg och Kalmar/Blekinge. Det i sin tur innebär att One Nordic säkrat avtalet fram till sista januari 2026.

- One Nordic har visat att vi har förståelse för E.ONs mål och utmaningar i framtiden. Vårt strategiska fokus på och hårda arbete med operativ effektivitet och service level agreement motsvarar E.ONs förväntningar. Att E.ON väljer att tilldela oss denna option tar vi som ett kvitto på hur nöjda E.ON är med One Nordic som leverantör. Jag vill tacka alla våra medarbetare där ute som med stort engagemang och affärsfokus gör ett fantastiskt arbete varje dag, säger One Nordics vd Jonas Arvidsson.

I uppdraget ingår drift, felavhjälpning och underhåll samt om- och nybyggnationer av E.ONs elnät och nätstationer. Utöver det ingår beredskap dygnet runt och resurser vid storstörningar.

- One Nordic är sedan många år tillbaka en betydande leverantör till oss i olika geografiska områden. De är en engagerad leverantör med stor teknisk kompetens, erfarenhet och god leveransförmåga. Vårt mål är att våra kunder ska känna sig trygga med att oplanerade strömavbrott samt att driftstörande fel och brister snabbt åtgärdas och att nya lokalnätsentreprenader utförs på ett fint sätt som innebär så lite driftstörningar som möjligt för slutkund. Med One Nordic som leverantör litar vi på att vi kan uppnå det målet och är glada för att vi redan nu är överens om att förlänga nuvarande avtal för fortsatt utvecklande samarbete, säger Peter Niklasson, programansvarig för ramavtal på E.ON Energidistribution.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.159