23948sdkhjf

Nytt industriellt Sigmabolag

Nu tar Sigma Industry South Group nästa steg i utvecklingen och startar Sigma Industry Evolution med fokus på mekatronik och embeddedområdet.

Sedan många år tillbaka är Sigma ett välkänt varumärke inom ingenjörsbranschen. Bolaget själva menar att det som driver dem framåt är entreprenörs- och framåtandan. Fokus ligger på att utvecklas med marknaden och att kunna erbjuda tekniska konsulter av hög kvalitet.

Idag är Sigma Industry South Group ett av regionens största konsultbolag inom tekniska konsulttjänster. Som svar på marknadens ökade behov grundades Sigma Industry Evolution.

Den nya vdn blir Dick Stenebo. I kombinationen med rollen som vd så är han också ansvarig för att bygga upp verksamheten. Den nya vdn har lång erfarenhet av konsultvärlden och har bland annat arbetat som teknisk konsult och avdelningschef på Sigma Industry.

– Jag är mycket stolt över den utveckling som Sigma Industry South Group haft sedan starten 2014 och förtroendet som marknaden gett oss. Med grundandet av Industry Evolution och med Dick Stenebo som vd får vi nu mycket goda förutsättningar att bredda oss och utvecklas tillsammans med våra kunder, säger Lars-Johan Ahlqvist, koncernchef för Sigma Industry South Group.

Någon som också är nöjd med valet av vd är Dick Stenebo själv.

– Det är oerhört roligt att få förtroendet att bygga upp en ny verksamhet i regionen som jag känner väl. Att få fortsätta driva en verksamhet präglad av entreprenörskap och framåtanda, är en ära i sig. Jag ser fram emot att kunna bidra med att bygga ett framtidens mekatronik och embedded företag, som kommer komplettera befintlig verksamhet på ett bra sätt, säger Dick Stenebo, vd på Sigma Industry Evolution.

Kort om Sigma Industry South Group
Sigma Industry South Group är en snabbt växande konsultbolagsgrupp som erbjuder kvalificerade konsulttjänster till industrin. Med Industry South som är verksamma inom områden som produktutveckling, ergonomi och design, processteknik, beräkning samt produktionssystem och projektledning, Industry Solutions som är verksamma inom avancerad automation och digitalisering, samt Industry Evolution inom mekatronik och embedded systems har Sigma Industry South Group en stor bredd och leveranskapacitet till marknaden.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.082