23948sdkhjf

Ny vd för Nomo Group

Nomo Group, en del av Axel Johnson International's affärsområde power transmission solutions, har utsett Henrik Walter till vd. Idag är han sälj- och marknadsdirektör på bolaget, men vid årsskiftet ska han axla rollen som vd.

Nuvarande vd Mattias Jaginder går vidare till en roll med ansvar att forma och bygga ett nytt affärsområdet, Industrial Automation.

Henrik anses ha omfattande erfarenhet från branschen. Över 20 år på företaget anses han som den naturliga efterträdaren för att leda den fortsatta utvecklingen av Nomo.

- Vi är på en spännande utvecklingsresa och har nästan fördubblat omsättningen under de snart fem år som jag har varit på Nomo. Med sin kunskap och sitt affärsmannaskap är Henrik den självklara kandidaten till att fortsätta ledningen av företaget. Jag är mycket glad att styrelsen valde honom som min efterträdare, förklarar Mattias Jaginder.

Henrik är själv ödmjuk inför uppdraget.

- Jag är ödmjuk och glad inför möjligheten att få anta denna utmaning. Tillsammans med våra mer än 150 mycket kunniga medarbetare i kombination med vårt unika erbjudande, är jag övertygad om att Nomo kommer att fortsätta stärka konkurrenskraften och vara problemlösaren för den nordiska industrin, säger Henrik Walter

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.281