23948sdkhjf

Bra arbetsbelysning, ökad säkerhet

Ledslingor har kommit för att stanna. De omåttligt populära ledslingor är effektiva för en bra allmänbelysning. Samtidigt är det vanligt att det blir jobbigt för ögonen om man arbetar för länge i ljuset. Detta har Mareld löst. 

- När vi har pratat med byggarbetare och andra yrkesgrupper som ofta vistas i miljöer där det finns ledslingor säger många av som att de känner sig trötta i ögonen efter en hel dag på jobbet. Detta bidrar i sin tur till en ökad risk för fel och olyckor. Vi har därför nu tagit fram en Frostad ledslinga som är bländfri och mycket mer skonsam för ögonen en de traditionella ledslingorna, säger Andreas Bernet, Technical Brand Manager Mareld. 

SUNLIT Frostad som den nya ledslingan heter är IP65 klassad och finns i tre längder, 3, 10 och 20 meter. Den går att seriekoppla upp till 60 meter.

- Bra arbetsbelysning innebär inte bara mycket ljus. Det är viktigt att det är rätt typ av ljus också för att skapa en bra arbetsmiljö. Med SUNLIT Frostad får man inte bara mycket ljus med bra ljusspridning. Man får också ett behagligt ljus som man kan vistas i hela dagen utan att det blir tröttsamt för ögonen, fortsätter Andreas. 

Nu satsar Mareld och lanserar 19 nya produkter och tillbehör hösten 2021. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094