23948sdkhjf

ONE Nordic säkrar optionen

År 2018 vann One Nordic femårsavtal avseende drift och underhåll samt mindre om- och tillbyggnationer av Ellevios elnät och nätstationer i Värmland, Skaraborg och Bergslag. Nu har Ellevio även valt att lösa in avtalsoptionen på 2,5 år, vilket innebär att avtalet är säkrat fram till slutet av juni år 2025.

Optionen är värd runt en halv miljard svenska kronor och är ett betydelsefullt fortsatt arbete för One Nordic.

- Vi är väldigt stolta och glada över att ha fått förlängt förtroende från Ellevio som är en mycket viktig kund för oss. Projektet drivs från One Nordics serviceavdelning i Karlstad och de har sedan avtalsstart gjort ett fantastiskt arbete som Ellevio har visat stor uppskattning över. Som ett bevis på det vann One Nordic Ellevios entreprenörs pris som utmärkt entreprenör och även säkerhetspriset år 2020. Avtalsförlängningen är nu ett ytterligare bevis på att Ellevio är nöjda med One Nordic som entreprenör och det innebär också att vi slår ner bopålar än mer i regionen, säger Jonas Arvidsson, vd på One Nordic.

Samtidigt som One Nordic är stolta över det fortsatta avtalet, känner Ellevio sig trygga med att One Nordic levererar enligt avtal. 

- Vårt mål är att våra kunder i regionen ska känna sig trygga med att oplanerade strömavbrott samt att driftstörande fel och brister snabbt åtgärdas. Med One Nordic som leverantör har vi sett att det målet uppfylls. Under nuvarande avtalsperiod har One Nordic visat på väldigt goda Service Level Agreement-nivåer och ett fint säkerhetsarbete och vi ser fram emot ett fruktbart samarbete ännu en avtalsperiod, säger Lou Jägerup, kontraktansvarig på Ellevio.  

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.109