23948sdkhjf

Ny vd och nya mål

Peter Timén som kommer från Svenska Tanso blir ny vd på Schurchardt maskin. Peter tog över stafettpinnen i början av maj.

-  Peters erfarenhet från teknikhandel gör att han har en bra förståelse för Schuchardts verksamhet och vi har satt ett långsiktigt mål att dubblera försäljningen och nå 100 miljoner kronor. Det kommer att ta några år men jag är övertygad om att Peter och resten av gänget fixar detta. Jag tror det viktigaste är att vi fortsätter vår digitala resa. Vi är redan ett proffsigt digitalt B2B men vi kan bli ännu vassare, säger Lasse Rydh, en av Schuchardt Maskins ägare.

De senaste tio åren har Peter arbetat i olika positioner inom marknadsföring och sälj i kombination med teknik. Hans senaste uppdrag var som vice vd på Svenska Tanso där han hade det övergripande ansvaret för försäljning och inköp. 

- Schuchardt Maskin har skapat framgång inom en traditionell bransch med ett för branschen tydligt digitalt sätt att marknadsföra sig. Jag är övertygad om att Schuchardt Maskin kommer fortsätta sin tillväxtresa framöver där vi kommer arbeta med att ytterligare bredda och fördjupa vårt kunderbjudande, säger Peter Timén, vd för Schuchardt Maskin.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.078