23948sdkhjf

Medvetenhet om arbetsplatsolyckor driver tillväxt

Den ökande medvetenheten om arbetsplatsolyckor och arbetsplatssäkerhet driver tillväxt på den globala marknaden för maskinsäkerhet.

Brandessence Market Research har publicerat en ny rapport om maskinsäkerhetsmarknaden. År 2017 värderades maskinsäkerhetsmarknaden till 4,15 miljarder amerikanska dollar. Samma marknad förväntas att nå ett värde på 7,34 miljarder dollar år 2027.

Industrier fokuserar på att leverera säkerhet till de anställda såväl som att bibehålla maskinens säkerhet. Därför förväntas antalet ökade olyckor på arbetsplatser i utvecklade länder driva tillväxten på marknaden för maskinsäkerhet under prognosperioden. En bidragande faktor till den förväntade tillväxten kan vara pandemiutbrottet. Acceptansen av nya maskinsäkerhetssystem förväntas öka eftersom att företag kommer se fördelar med automatisering för att säkerställa kontinuitet i affärsverksamheten även under kriser.

Brandessence Market Research förutspår också att aktörer i Asien kommer att växa och dominera maskinsäkehetsmarknaden och vara en bidragande faktor till det ökade värdet av maskinsäkerhetsmarknaden.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.109