23948sdkhjf

Vinnare av miljarduppdrag

ONE Nordic vann det prestigefulla fyraårsavtalet avseende drift och underhåll samt mindre om- och tillbyggnationer av Vattenfall Eldistributions elnät och nätstationer i Nordvästra och Sydöstra Götaland. Projektet är värt cirka en miljard kronor och det var hård konkurrens om uppdraget.

- Det som får oss att sticka ut från våra konkurrenter är vad vi också klassar som vår starkaste sida, att leverera enligt de villkor som finns i avtalen, enligt SLA. Vi levererar det vi utlovar inom alla områden, säger Jonas Arvidsson, vd på ONE Nordic, till Nordiske medier.

Avtalet för Vattenfall Eldistribution innebär att ONE Nordic stärker sin närvaro i västa Mittsverigae. Avtalet löper över fyra år med ytterligare möjlighet till tre års option. Fler medarbetare kommer att rekryteras i hela avtalsregionen - allt från kraftmontörer till lokala chefer. Totalt kommer cirka 100 medarbetare på ONE Nordic arbeta under avtalet.

- Vi har gjort affärer med Vattenfall förut, men aldrig haft ett så här långsiktigt avtal med vattenfall innan. Detta är vi förstås väldigt glada över, berättar Jonas Arvidsson, vd på ONE Nordic, för Nordiske medier.Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.095