23948sdkhjf

Underhållssystemutvecklaren satsar på Norden

Företaget Ultimo som utvecklar mjukvara för underhållssystem Enterprise asset management, EAM expanderar till Norden. Företaget fokuserar på en partnerstrategi för att få ombord nya distributionspartners i Danmark, Sverige, Finland och Norge.

Ultimos cloud-baserade underhållssystem ska hjälpa kunder att öka tillgängligheten och optimera produktivitet och säkerhet.

Ultimo har mer än 2 000 kunder inom tillverkningsindustri, infrastruktur, civil infrastruktur, sjukvård och logistik som använder deras plattform. Även om antalet globala nya kunder ökar snabbt är de flesta baserade i Nederländerna, Belgien, Tyskland, Schweiz och Storbritannien.

- Vi fokuserar på att ytterligare utvidga vår partnerkanal i Västeuropa. Detta steg är ett bra exempel på att vi vidareutvecklar vårt footprint. Vårt nordiska team ger oss lokal kunskap och omfattande erfarenhet av optimering av underhållsprocesser. Denna erfarenhet är viktig för att realisera framgångsrika kundprojekt. Jag ser fram emot med att introducera vårt partnerprogram för potentiella partners i de nordiska länderna och tillsammans låta verksamheten växa i ett flexibelt och problemfritt partnerskap, säger Marcel Leeflang, global chef för Channel sales.

Företaget välkomnar nu branschspecialisten Michael Ries som ny frontman på Ultimo för att utveckla ett nordiskt partnernätverk.

- Jag har arbetat inom EAM-branschen i över 20 år, så det är naturligt för mig att återuppta verksamheten och använda min erfarenhet och mitt nätverk. Detta, tillsammans med Ultimos strategiska beslut att gå in på den nordiska marknaden, gör vårt samarbete till en perfekt matchning, säger Michael Ries.

Han kommer att fokusera på rekrytering och integrering av nya Ultimo-återförsäljare och implementeringspartners.

- Med den erfarenhet och de meriter som Michael Ries har inom området EAM och industri-4.0, ser jag fram emot en framgångsrik framtid, säger Marcel Leeflang.

- Ultimo är den största dedikerade europeiska EAM-leverantören på marknaden. Tack vare Ultimos moderna cloud-plattform i kombination med flexibilitet och funktionalitet tror jag att det finns en stor möjlighet att expandera dess verksamhet till de nordiska länderna. Ultimo har rätt profil för att bli den EAM-leverantör och partner som i första hand väljs inom tillverknings- och logistikindustrin i denna region, säger Michael Ries.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.096