23948sdkhjf

Det handlar om klimatet - inomhus

Lindab utvecklar, tillverkar, marknadsför och distribuerar produkter och systemlösningar för bättre inomhusklimat. Nu ska det bli enkelt att driftsätta och underhålla systemet.

Deras intelligenta ventilationssystem Lindab Pascal ska nämligen bli smartare tack vare programvaran Pascal Operate. Med ett nytt gränssnitt och förprogrammerade inställningar ska Pascal Operate göra det både enklare att optimera inomhusklimatet och minimera energiförbrukningen.

- Lindab Pascal når sin fulla potential med Pascal Operate. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder en komplett systemlösning som garanterar optimerad driftsättning, enkel övervakning och hög driftsäkerhet, säger Jesper Laursen, produktchef på Lindab Ventilation .

Ventilationssystemet Lindab Pascal är sju år. Det bygger på en lösning som heter Demand controlled ventilation som hjälper till att anpassa luftflödet till rumsförhållanden, beläggning och väder. Pascal Operate-programvaran integreras i ventilationssystemet.

- Pascal Operate garanterar en smidig användarupplevelse, både när det gäller driftsättning och övervakning av Lindab Pascal, vilket innebär att våra kunder kommer att spara tid och kan arbeta mer effektivt. Med hjälp av fördefinierade inställningar baserat på våra rekommendationer blir det enkelt att driftsätta och underhålla systemet, säger Peter Svendsen, automationsproduktspecialist på Lindab Ventilation.

Med ett integrerat larm ska Pascal Operate reagera automatiskt på avvikelser i systemet och göra det möjligt för användaren att minimera drift- och underhållskostnader. Eftersom systemet bara har en åtkomstpunkt är det lättare att övervaka och justera funktioner, vilket kan ske från en dator eller surfplatta.

- Pascal Operate innebär att du kan göra justeringar i ett enskilt rum. Det ger dig mycket större kontroll och bättre överblick än tidigare. Det gör Lindab Pascal till ett ännu bättre, mer flexibelt och enklare styrsystem för inomhusklimatet, säger Peter Svendsen.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.125