23948sdkhjf

Förvärvar taksäkerhetsföretag

Lagercrantz group har förvärvat CWL group AB med helägda dotterbolag i Sverige, Norge och Polen.

- Inom Lagercrantz vill vi bygga verksamheter med ledande marknadspositioner i intressanta nischer. CW Lundberg har utvecklat en ledande roll i sin nisch genom fokus på innovation, säkerhet, effektivitet och enkelhet i handhavande och installation. Verksamheten har under flera år visat en stabil och fin tillväxt och CW Lundberg blir ytterligare en stark resultatenhet inom division Tecsec och dess satsning på teknisk säkerhet, kommenterar Jörgen Wigh, vd och koncernchef i Lagercrantz group.

CW Lundberg erbjuder säkerhetsprodukter för tak och fasad. Största delen av försäljningen sker i Sverige men bolaget driver även en internationell expansion i Europa och är etablerade i Norge och Polen. Utveckling, marknadsföring och produktion är beläget i Mora och koncernen har en årlig försäljning om cirka 185 miljoner kronor. 

- Med innovativa och montagevänliga produkter för tak och fasad skapar vi säkerhetssystem för en säker arbetsmiljö. Engagemang och framåtanda innebär att vi ständigt letar efter nya smarta lösningar, innovationer som kommer kunderna till del, kommenterar Thomas Lundberg, Vd för CWL group och avslutar:

- Med Lagercrantz får CW Lundberg goda möjligheter att fortsätta vår internationella expansion samt vidareutveckla vårt produktsortiment för att möta våra kunders framtida behov.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078