23948sdkhjf

Tre alternativ till tillståndsövervakning

SKF har tagit fram tre nya handhållna varvräknare för att ge teknisk personal fler möjligheter att mäta kritisk maskindata. På så vis ska tillverkande företag kunna optimera sin tillståndsövervakning i sin produktionsverksamhet.

Tre nya enheter, inklusive en helt mekanisk modell, går med i SKFs portfölj av grundläggande tillståndsövervakningsutrustning.

- Vår utrustning för tillståndsövervakning hjälper anläggningsarbetare att minska risken för katastrofalt fel och hjälper till att minimera underhållskostnader, säger Sylvain Humbert, produktutvecklingschef för instrument på SKF och fortsätter:

- Det hjälper dem också att beställa delar i förväg, schemalägga underhållsprocedurer och planera andra reparationer under stillestånd.

Två av enheterna, TKRT 21 och TKRT 31, är digitala varvräknare, medan TKRT 25M är mekanisk. De är gjorda för att vara kompakta med stora skärmar och kunna manövreras med en hand.

De handhållna enheterna övervakar förhållanden som rotations- och linjär hastighet för att hjälpa underhållspersonalen att upptäcka nya mekaniska problem i roterande maskiner.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094