23948sdkhjf

Deras lösning motor i bättre underhåll av vägsystem

Genom det digitala driftsystemet vill Nye Veier möjliggöra effektivare och kostnadsbesparande drift och underhåll av vägar.

De har nu tecknat kontrakt med Prevas på en lösning var syfte är att verksamheten i Norge ska stötta och möjliggöra digital drift- och underhållsstyrning genom hela vägsystemets livscykel.

Kontraktet löper över fem år och baseras på Infor CloudSuite EAM som levereras som en molntjänst i Infors moln.

Lösningen kommer att hantera förvaltning och uppföljning av de olika vägsystemen i samverkan med entreprenörerna.

Leveransen innebär att Prevas sammanställer och konfigurerar Infor CloudSuite EAM i nära samarbete med Nye Veiers egna organisation och integrerar lösningen med kundens utvalda integreringsplattform.

– Det här är ett mycket spännande projekt för oss, säger Einar Alexander Andersen, ansvarig för Prevas verksamhet i Norge. 

- För Nye Veier är det här en viktig upphandling, säger Magnus Johansen, drift- och underhållschef på Nye Veier och fortsätter:

- Infor CloudSuite EAM kommer att vara motorn i vårt digitala driftstödsystem. Lösningen informerar oss om skicket på utrustning och anläggningar på de olika vägsträckor vi ansvarar för. Vi får kontroll och överblick över allt från akuta larm till planerat underhåll. Felhistorik och genomförda korrigeringar med dokumentation lagras på de enskilda objekten/anläggningarna så att vi kan planera ytterligare åtgärder som byten eller inspektionsprogram baserade på fakta.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094