23948sdkhjf

Plattformen underhåller sig själv

Deras nya version av Cloud-to-Cloud-Backup ska göra säkerhetsarbetet i molnet enklare och effektivare.

Barracudas plattform är utvecklad för molnmiljön och ska skydda data i Office 365 inklusive Teams, Exchange Online, SharePoint och OneDrive.

– Med en molnbaserad plattform får man fördelarna med skalbarhet samtidigt som allt underhåll ingår. I en traditionell backup-lösning måste man hantera och planera kapaciteten för att se till att det finns tillräckligt med lagringsutrymme. Men en molnbaserad lösning som Barracuda Cloud-to-Cloud Backup erbjuder en tjänst med praktiskt taget obegränsad kapacitet att lagra data, säger Nills Franssens, Senior Cloud Solution Architect på Microsoft.

– I takt med att distansarbete blir allt vanligare är det naturligt att använda molnbaserade applikationer som Teams för produktivitet och kommunikation. Det kräver samtidigt en modern molnanpassad lösning för att skydda data i Office 365. Den nya versionen av Barracuda Cloud-to-Cloud Backup är byggd för att köras i molnet och företagen får en plattform som går snabbt att installera, är enkel att hantera och inte kräver något underhåll, säger Peter Gustafsson, ansvarig för IT-säkerhetsföretaget Barracuda Networks i Norden.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.11