23948sdkhjf

Dubbel industriell cybersäkerhet

Det är ett gemensamt erbjudande för att skydda fabriker och maskiner från skadliga cyberattacker.

HMS Networks levererar lösningar för industriell kommunikation och Industrial Internet of Things. Deras affärsenhet Ewon har nu ingått samarbete med cybersäkerhetsföretaget NVISO. Tillsammans vill de ta industriell cybersäkerhet till nya nivåer.

NVISO ska säkerställa att Ewons nyutvecklade produkter förhindrar, upptäcker och reagerar effektivt på cyberattacker. 

Hur då?

Jo, istället för en årlig granskning, som vanligtvis fokuserar på samma punkter, har HMS höjt ribban genom att löpande låta sig utmanas av experter som själva blir ännu bättre med tiden. Följaktligen kommer NVISO att testa Ewons system regelbundet och ge kontinuerlig feedback om hur det kan förbättras. Som ett komplement till ISO 27001-certifieringen, som Ewon förnyar varje år, kommer partnerskapet att säkerställa att Ewons produkter och tjänster möter kraven på högsta nivå hela tiden för ännu bättre skydd av fjärråtkomst till industrimaskiner.

- Att vara ledande på marknaden med mer än 300 000 uppkopplade maskiner medför ett stort ansvar, något som vi inte kan ta lätt på. Vi måste från start kunna lova och säkerställa säkerheten och integriteten för våra kunders data och utrustning, Säger Francis Vander Ghinst, chef för HMS Networks affärsenhet Ewon.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094