23948sdkhjf

Förvärvar avfallshanteringsföretag

Teknikhandelskoncernen Addtech Industrial process - ett affärsområde inom Addtechkoncernen förvärvar Impact air systems och Impact technical services.

Impact levererar avfallshanteringssystem till industrin och återvinningsanläggningar runt om i världen. De tillhandahåller även tillhörande service och underhåll samt konstruktion, installation och testning av LEV-system.

Bolagets kundanpassade lösningar ska bidra till en mer hållbar hantering av avfall och en cirkulär ekonomi. Impact har sitt säte i Leicester, England, med agenter på strategiska marknader.

- Med Addtech som långsiktig ägare erbjuds en utmärkt och spännande möjlighet att vidareutveckla vår verksamhet och våra lösningar. Vi ser fram emot att ta Impact till nästa nivå, säger Nick Ball, Impacts vd.

Impact kommer komplettera Industrial process befintliga verksamhet inom affärsenheten Industrial solutions. Bolaget har 33 anställda.

- Med Impact fortsätter vi att fokusera på och utveckla vårt erbjudande av hållbara lösningar till våra kunder, säger Niklas Stenberg, Addtechs vd och koncernchef.

Tillträde skedde den 21 januari.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078