23948sdkhjf

Så ska du kunna förebygga driftstopp

De kallar den Verkstadsöversyn. Det är en ny tjänst som erbjuds för att åtgärder ska kunna sättas in i tid och oplanerade driftstopp undvikas.

Tjänsten passar in - innan Hydroscands SlangExpress, den mobila slangservice som innebär att akuta slangbyten utförs på plats för att korta ned tiden för oplanerade driftstopp. 

Verkstadsöversyn innebär nämligen att Hydroscands servicetekniker kontrollerar verkstadens alla slangar och kopplingar – innan olyckan är ett faktum.

- Jag har besökt en hel del verkstäder där slangar har brustit och SlangExpress har utfört akuta slangbyten. Många gånger upptäcks skadorna för sent, vilket leder till onödiga produktionsstopp för verkstäderna. Vi såg därför behovet av en tjänst som skapade trygghet för våra verkstadskunder samt minskade produktionsstopp och onödiga slangbrott genom att arbeta förebyggande – och det var så som Verkstadsöversyn kom till, säger Emilia Lundstedt, försäljningsansvarig för SlangExpress.

Genom det förebyggande underhållsarbetet ska både risken för stopp i produktionen, och risken för personskador i samband med att slangar och ledningskomponenter kontrolleras reduceras.

Tjänsten är helt ny men har redan utförts på ett 30-tal verkstäder runt om i Sverige.

- Responsen har varit mycket positiv, vilket är roligt att se! Många av våra kunder har inte arbetat förebyggande på detta sätt tidigare, utan har istället ringt SlangExpress akut. Nu ser många av våra kunder att de genom förebyggande åtgärder kan spara både tid och pengar, menar Emilia Lundstedt.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.063