23948sdkhjf

Effektivt och säkert underhåll genom standardisering

Elnätsföretaget Ellevio väljer Etteplan för fortsatt förbättring av sin anläggningstekniska informationshantering.

Etteplan och Ellevio har samarbetat i många år och för varje år har omfattningen ökat.

- Vi är glada över att gå vidare i vårt samarbete med Etteplan, som redan är mycket väl insatta i vår verksamhet. Vi ser fram emot att utveckla kvaliteten på vår anläggningstekniska informationshantering ytterligare genom att få tillgång till den senaste tekniken och expertisen, samtidigt som vi frigör tid och resurser för att fokusera på vår kärnverksamhet, säger Henrik Käll, dokumentationsplanering, Regional network på Ellevio.

Tjänsterna omfattar anläggningsteknisk informationshantering, anläggningsdokumentation, verksamhetsutveckling och arkiveringsarbete för Ellevios regionala nätverk i Sverige.

Etteplan har erfarenhet av att stödja och hantera anläggningsteknisk information med över 170 specialister på dokumentationslösningar i Sverige och över 650 globalt sett. Tjänsterna ska möjliggöra effektivt och säkert underhåll genom att de standardiserar arbetssätt och processer och säkerställer tillgång till relevant och uppdaterad dokumentation.

- Som ett av de tre största elbolagen är Ellevio en mycket inflytelserik aktör på den svenska marknaden. Våra tjänster gör det möjligt för Ellevio att prestera mer exakt och driva effektiva projekt, både i fråga om investeringar och underhåll. Långsiktig effektivitet är en viktig utmaning för alla energiföretag på den svenska marknaden, och Etteplan åtar sig att stödja Ellevio på deras resa mot utökad verksamhetsoptimering, säger Sixten Folke, Business unit director, Technical documentation solutions på Etteplan Sverige.

 Avtalet gäller i tre år.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.11