23948sdkhjf

Med ökat fokus på förebyggande underhåll av den tekniska utrustningen

Coor har efter en anbudsprocess tecknat nytt avtal gällande processunderhåll till Volvo Cars. Det innebär att Coor fortsätter att leverera underhåll till Volvo Cars reservdelsanläggning vid Torslanda i Göteborg. 

Coor har ansvarat för leveransen av processunderhåll till Volvo Cars reservdelsanläggning under många år. Det nya avtalet är utformat för att öka fokus på förebyggande underhåll och minska behovet av felavhjälpande underhåll av den tekniska utrustningen.

Samarbetet bygger på målsättningen att stödja utvecklingen av Volvo Cars verksamhet med en smart och kostnadseffektiv leverans. Exempel på ingående moment i tjänsten är service och underhåll av bandmaskiner, höglagerkranar, packningsmaskiner och handmaskiner. Vidare ansvarar Coor för utveckling av en flerårig underhållsplan för att öka utrustningens livslängd.

- Vi är givetvis mycket glada över att få fortsätta utveckla vårt samarbete i detta nya avtal. Volvo Cars är en viktig kund för Coor och vi kommer att fortsätta implementera hållbara såväl som kostnadseffektiva lösningar, kommenterar Magnus Wikström, vd Coor i Sverige.

Det nya avtalet träder i kraft under 2021 och sträcker sig initialt över tre år.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.109