23948sdkhjf

De ska implementera underhållssystemet

Infor har tecknat ett nytt allianspartneravtal med svenska SQL Systems för att implementera Infor EAM i Sverige. 

Affärsprogramsleverantören Infors CloudSuite-lösningar ska hjälpa kunderna att snabbt få värde i form av ökad flexibiltet och konkurrenskraft. Under de senaste 12 månaderna har företaget investerat i branschspecifika lösningar och utvecklat lösningar som är utformade för att hjälpa kunderna att bättre hantera tre viktiga tillgångar i företagen: människor, fysiska tillgångar och försörjningskedjor. Dessa inkluderar nya funktioner inom Personalhantering - HCM, Enterprise, Underhållssystem - EAM samt flödesekonomi -SCM.

SQL Systems grundades i Malmö 1985 och har sedan dess arbetat med förbättringar av EAM-processer med fokus på information och data som behövs för att minska kundernas underhållskostnader och ge ökad tillgänglighet.

- Vi är glada att välkomna SQL Systems som partner. SQL Systems är en etablerad leverantör på marknaden med många års erfarenhet inom underhåll, Enterprise Asset Management och Infor EAM. Vi ser en ökad efterfrågan av Infor EAM på den svenska marknaden och SQL Systems är en viktig partner för att  möta dessa förväntningar från våra kunder när det gäller implementering och lokal expertis, säger Roger Labrell, Infor Alliances Director på Infor.

- Vi ser fram emot att öka vårt samarbete med Infor som allianspartner. Infor är enligt Gartner idag den ledande EAM leverantören på marknaden med ett riktigt stark lösning och erbjudande som vi nu kan presentera för befintliga och nya potentiella kunder inom underhåll, säger Jonas Kimmehed, vd för SQL Systems.

- När vi är ansvariga för ett implementeringsprojekt vill vi inte bara lämna över ett system och säga lycka till. Vi ser det som lika viktigt att se till att kunddata är strukturerade, pålitliga och kvalitetssäkrade när vi går live som att organisationen är redo för förändringarna framöver. För oss är det viktigt att kunden kan se oss som en partner som tar ansvar för helheten, säger Fredrik Karlströmer, Senior Infor CloudSuite EAM Architect på SQL Systems. 

Göteborg Energi, med cirka 1 000 användare i Infor EAM för elnät, fjärrvärme och gasdistribution, är en av Infors EAM-kunder som samarbetat med SQL Systems under flera år:

- Vi arbetade tillsammans med SQL Systems i sju år och de hjälpte oss med implementering, uppgraderingar och support för vårt R5 / MP5 / Datastream 7i-system, samt utveckling av ett antal integrationer. Vi önskar dem välkomna tillbaka, säger Lars Wallstedt, IT-administration och ledning på Göteborgs Energi. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.095