23948sdkhjf

Intervjuserie inför Underhållsdagarna - del 9

När underhållsbranschen välkomnas till Underhållsdagarna – från teori till praktik är han en av talarna. Arrangörer är U&D och Riksorganisationen Svenskt Underhåll.

Hallå där Martin Hjärtström, Produktionschef Anrikning på Kaunis Iron. Du är en av talarna på Underhållsdagarna.

Ditt föredrag ska handla om Digital informationshantering.

Vad har fått dig att brinna så för detta ämne?

- Digital informationshantering har hjälpt oss. Den digitala informationen gav oss svar på vad som fungerat och inte fungerat. Den gav oss stöd i det vi såg - att vissa tänkta lösningar inte fungerade fullt ut. Utan den vetskapen hade vi nog försökt upprätthålla befintliga arbetsupplägg ytterligare ett par år. Genom att analysera data i många led kom vi fram till att det fanns utmaningar i att få de som var tänkt att fungera.

Vilket budskap vill du att åhörarna ska komma ihåg efter att ha hört ditt föredrag?

- Information är viktigt att kunna analysera i olika led. Som ett helt skåp fullt med material som du kan gå in i vrida och vända på med enkelhet, det är digital information. Digital information bidrar och ger möjligheten att utvärdera uppsamlad data snabbare och ger möjlighet till att hinna med att analysera olika antaganden från fler infallsvinklar. Med bara ett papper i handen blir det till att läsa rakt av eller så tar det mer tid.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078