23948sdkhjf

För en bättre europeisk cybersäkerhet

Cybersäkerhetslösningar - det är vad Clavister levererar. Nu har företaget blivt invalt som medlem i den europeiska cybersäkerhetsorganisationen, ECSO.

- Det är glädjande att se att Clavister nu blir medlem av ECSO och att vi fullt ut kan stödja målet med att skapa bättre europeisk cybersäkerhet. Vi förväntar oss att detta kommer bli ett givande samarbete i många år framåt, sammanfattar Przemek Sienkiewicz, strategichef hos Clavister.

ECSO grundandes 2016 som ett offentligt-privat samverkansprojekt för att utveckla ett konkurrenskraftigt europeiskt ekosystem för cybersäkerhet. Målet är att skydda den europeiska digitala inre marknaden genom att tillhandahålla inhemska cybersäkerhetslösningar och på så vis bidra till utvecklingen av ett digitalt autonomt Europa. 

ECSO, som består av 250 medlemmar med tusentals arbetsgrupper, får en alltmer framträdande roll i takt med en ökande hotbild mot Europa. ECSO och Clavister är övertygade om att europeiska alternativ för cybersäkerhet kommer att bidra till ett tryggare och bättre cybersäkerhetslandskap.

- Clavisters bidrag och samarbete är grundläggande för att förstärka ECSOs roll, och kommer ytterligare underbygga ECSO som den naturliga plattform som utvecklar och lanserar cybersäkerhetsinitiativ för att stödja den europeiska digitala ekonomin. Vi vill tacka Clavister för förtroendet att ansluta sig till ECSO, säger Luigi Rebuffi, generalsekreterare för ECSO.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078