23948sdkhjf

Underhållslösning för bättre integreringsmöjligheter och högre funktionalitet

SAR gruppen som hanterar farligt avfall - håller på att införa Infor cloudsuite med underhållslösningen Infor EAM på sina anläggningar i Norge. Från Stavanger i söder till Hammerfest i norr.  

Infor cloudsuite är en portfölj av lösningar från Infor som utvecklats för molnet och som underlättar samverkan inom organisationer.

Frode Steinsland, förbättringsansvarig hos SAR, förklarar att cloudsuite-lösningen uppfyller företagets behov och ger bättre integreringsmöjligheter och högre funktionalitet.

– Systemet blir en viktig del av vår digitaliseringsprocess. Vi var ute efter en modernare lösning med ett bra kundgränssnitt, goda samverkansmöjligheter och som kan hantera stora mängder information. SAR gruppen planerar att först införa Infor cloudsuite på alla anläggningar i Norge och därefter på kontoret i Kuwait.

Det tekniska IT-lösningsföretaget Prevas som är Infors channel partner för Infor EAM i Norden, ansvarar för EAM-delen av lösningen för SAR.

– Vi ser fram mot att få vara med på SARs digitaliseringsresa. Detta är ett av många spännande projekt där Infor EAM ingår som lösning för underhållsstyrning för att kunna utnyttja resurserna bättre, säger Einar Alexander Andersen som är ansvarig för Prevas verksamhet i Norge.

Han understryker att leveranserna löper i det närmaste som normalt, trots covid-19.

– Prevas fokuserar på långsiktiga samarbeten med våra kunder och vårt mål är att bidra till högre hållbarhet och lönsamhet hos kunderna. Med Infors framtidsinriktade svit av lösningar fortsätter vi att vinna nya kunder och är nu mycket glada åt att få arbeta tillsammans med SAR gruppen.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.127