23948sdkhjf

Förenklar slangbyte

Nu ska det bli lättare att byta slang. När Hydroscands slangservicebutik i Uppsala flyttar en kilometer till Östra Fyrislund är det inte bara den inre butiken som utökas utan även kundparkeringen.

- Fördelarna är många, butiken blir nästan dubbelt så stor, ljusare och kommer att rymma ett större lager – dessutom kommer det att bli mycket enklare att hitta till butiken för nya kunder som behöver byta slang, säger Richard Stjernstedt, platschef på Hydroscand i Uppsala.

Området ligger vid Kumlamotet, en av stadens entréer från E4:an och innefattar cirka 700 000 kvadratmeter verksamhetsyta för företag.

- Butiken ligger i direkt anslutning till den vältrafikerade vägen 282, vilket gör det smidigt för våra kunder att snabbt ta sig till butiken. Det nya läget innebär även att butiken kommer att vara väl synlig från vägen, menar Leif Hammarberg, regionchef Stockholm på Hydroscand.

Den nya adressen blir Upplagegatan 1 och utöver Hydroscand kommer även andra yrkesbutiker, verkstäder och lätta industrier att flytta in i området.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.095