23948sdkhjf

Programvaruverktyg för omedelbar åtkomst till viktiga prestandadata

- IQANgo är en kraftfull och intuitiv plattform som ger servicetekniker och maskinägare omedelbar åtkomst till realtidsinformation, så att de kan arbeta mer flexibelt och effektivt. De användbara insikterna blir underlag till mer informerat beslutsfattande för service och underhållsåtgärder, vilket i sin tur förbättrar utrustningens prestanda och leder till besparingar i både tid och pengar.

Så beskriver Johan Lidén, produktchef på Parker Hannifin företagets nya programverktyg.

Parker Hannifin som arbetar med rörelse- och styrteknik har utvecklat service- och underhållsverktyget för sin IQAN-serie med styrsystem och displayer.

Parkers IQAN-system integrerar intelligenta hydraulkomponenter med elektronisk styrteknik och mjukvara för att skapa ett helintegrerat digitalt system. 

Med appen IQANgo ska servicetekniker eller maskinägare kunna ansluta trådlöst till IQAN-moduler i sina maskiner och därigenom utföra många olika åtgärder, såsom att kontrollera systemstatus och felsöka problem eller larm.

IQANgo är kompatibelt med både iOS och Android och ansluter till IQAN-moduler via Wi-Fi, Bluetooth eller internet för fjärråtkomst till information i realtid. Appen har utformats med ett kompakt gränssnitt som ska passa skärmformatet på både surfplattor och smarttelefoner. 

Särskilda funktioner är bland annat en systemöversikt som gör att användarna ska kunna hitta modul- eller I/O-relaterade larm och fel snabbt. Appen har också en fjärrassistansfunktion som gör att smarttelefoner kan fungera som ett slags modem och ansluta IQAN-maskiner till internet, så att fjärrpersonal kan utföra åtgärder såsom att hitta fel, uppdatera programvara och kalibrera.

Programverktyget är en kostnadsfri app som finns tillgänglig på Google Play och Apple App Store.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094