23948sdkhjf

Instalco intar Norrlandskusten

Instalco utökar sin geografiska spridning och tar nu plats även i Sundsvall genom förvärv av Miljöventilation i Mellannorrland AB. 

- Sundsvall och den delen av östkusten har länge varit en vit fläck för oss. Med Miljöventilation tar vi plats i ett viktigt geografiskt område och på en spännande marknad. Inom ventilation börjar vi nu täcka större delar av de viktiga marknaderna i norr och etableringen i Sundsvall är ett första steg i ambitionen att bli multidisciplinära i området, säger Johan Larsson, affärsområdesansvarig för Instalco Norr.

Miljöventilation bildades 2008 och arbetar inom värme och ventilation - både med projektering och installation samt service och underhåll. Företaget har 23 anställda. För verksamhetsåret 2019 uppgick omsättningen till cirka 60 miljoner.

- Vi har alltid haft kunden i centrum och att bli en del av Instalco kommer att både gynna oss och våra kunder. Vi ser fram emot att ta del av nätverket i Instalco och sprida verksamheten längs Norrlandskusten, säger Ulf Hallvede, vd i Miljöventilation.

Instalco förvärvar 100 procent av aktierna i Miljöventilation i Mellannorrland AB. Tillträdet skedde den 2 juni.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.11