23948sdkhjf

Helautomatiserad cybersäkerhetslösning

De samarbetar kring ett molnbaserat cyberskydd. Det är cyberskyddsleverantören Link11 och IT-säkerhetsdistributören Infinigate Sverige AB som slagit sig ihop.

Infinigate utökar sin portfölj med Link11s Cloud security platform som innehåller säkerhetslösningar för såväl IT-infrastruktur som webbplatser. Lösningarna är baserade på automatiserade dataanalyser och djupgående observationer av hybridmoln- och multimolnmiljöer. Automatisering, maskininlärning och AI används för att säkerställa snabbt och effektivt skydd.

- Cybersecurity är komplext och utvecklingen går väldigt fort. Hotbilderna förändras konstant. Med Link11 får vi en teknologi i yttersta framkant för att möta dessa utmaningar. Tjänsten är dessutom 100 procent automatiserad vilket möter upp kundernas krav på enkelhet och användarvänlighet. Med Link11 ser vi fram emot att, tillsammans med våra partners, göra Internet säkrare för alla, säger Peter Strand, vd hos Infinigate Sverige. 

Företagen skriver att den digitala, molnbaserade utvecklingen revolutionerar affärsvärlden idag affärsvärlden och att efterfrågan av nya produkter, tillverkningsprocesser och förbättrade möjligheter till nätverkande ökar. Konkurrenstrycket och uppkomsten av nya globala marknader har samtidigt visat att digital tillgänglighet är avgörande. Därför utgör ökningen av antalet avancerade cyberattacker en enorm risk, skriver de.

- Det är vårt uppdrag är erbjuda rätt lösning och därmed bidra till att göra Internet säkrare. Samarbetet med Infinigate som värdeadderande och kundfokuserad IT-säkerhetsdistributör gör att vi tar ytterligare steg mot detta. Därför ser vi fram emot att stötta deras återförsäljare med vår expertis och tjänster inom Cyber resilience, säger Richard Kullenberg, Nordenchef hos Link11. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.359