23948sdkhjf

Svensk Betongs nya ordförande är...

.... Ludwig Zetterström.

Ludwig Zetterström, vd på Swecem som representerar Sweroc valdes till ny ordförande på Svensk Betongs stämma. Han ersätter avgående Carina Edblad som är vd för Thomas Betong. Hon lämnar styrelsen efter åtta år varav de tre senaste åren som ordförande.

- Det känns fantastiskt roligt och jag ser med stor entusiasm fram emot uppgiften att leda Svensk Betong. I och med den pågående klimatomställningen har vi en viktig uppgift framåt som bransch att ställa om mot mer klimatsmarta betonglösningar. Detta arbete fortgår redan i snabb takt. Tyvärr finns det en massa missuppfattningar och felaktigheter som beslutsfattare och politiker använder som argument att misskreditera vårt byggnadsmaterial. Det blir vår uppgift att visa på att detta vackra, beständiga, brandsäkra, värmelagrande och hållbara material är det mest lämpade byggnadsmaterialet idag och i framtiden, säger Ludwig Zetterström.

 - Jag ser fram emot att tillsammans med Ludwig som styrelseordförande för Svensk Betong driva på och fortsätta att utveckla det arbete som Svensk Betong bedriver tillsammans med medlemsföretagen - inte minst med fokus på hållbarhet och utvecklingen av klimatneutral betong och betongens alla goda egenskaper för långsiktigt hållbart byggande, berättar Svensk Betongs vd Malin Löfsjögård för U&D och fortsätter: 

 - Vi har en bra och konstruktiv styrelse i Svensk Betong där alla ledamöter är aktiva och tillsammans driver på utvecklingen av betongbranschen och Svensk Betongs arbete.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078