23948sdkhjf

Nytt bolag för digitaliseringens möjligheter

Konsultföretaget B3 consulting group bildar ett nytt bolag - B3 business transformation med fokus på att hjälpa kunderna att ta tillvara digitaliseringens möjligheter och stärka sin konkurrenskraft.

Läs också: Reningsverket byggs om till Membran BioReaktor

Bolaget samlar ett sextiotal experter med kompetens inom bland annat datadriven analys och insikt, det digitala kundmötet och customer experience.

- Med ett fokuserat erbjudande och ökad tydlighet mot kund lägger vi grunden för att kunna bygga en stark position som digitaliseringspartner. Med B3 business transformation har vi nu ännu bättre förutsättningar för att hjälpa kunderna att utveckla sina verksamheter och vässa konkurrenskraften i den snabba digitalisering som nu sker, säger Lars Fransson, affärsområdeschef på B3 consulting group.

Bolaget har bildats genom en sammanslagning av B3 alenio, B3 connect, B3 insight och B3 interact. Genom att gå samman i ett större bolag ges bättre förutsättningar för att kunna samverka utifrån olika spetsområden och det värde som skapas för kunderna.

Fredrik Dolléus är ny vd för B3 business transformation.

- Det känns mycket spännande att nu få leda verksamheten i B3 business transformation. Vårt fokus är att tillsammans med kunderna stödja dem att ta tillvara digitaliseringens möjligheter och stärka deras konkurrenskraft. Vi blir ett riktigt starkt gäng med bred kompetens som kompletterar varandra mycket väl. Det ska verkligen bli roligt att nu framöver få skapa möjligheter tillsammans våra kunder, säger Fredrik Dolléus.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094