23948sdkhjf

Enerco utökar sin verksamhet

Enerco som levererar teknik- och underhållstjänster kommer till Värmland. Det är industrirengöringsverksamheten som utökas och etablerar sig i en centralt belägen lokal i Karlstad, nära flera av bolagets befintliga kunder inom energi-, papper- och massaindustri. 

- Vi har redan kunder i den här regionen och därför är det ett naturligt kliv för oss att etablera oss där. Vi har gjort en rad investeringar, både i kompetenta medarbetare, maskiner och annan utrustning, som passar våra kunders behov. I det rådande världsläget känns det extra bra att kunna genomföra den här typen av framåtriktade satsningar, säger Niklas Pettersson som är vd för Enerco Group.

Tobias Andersson, som idag bland annat är kundansvarig för Enercos saneringsverksamhet i Hofors och Gävle, kommer att ansvara för verksamheten i Karlstad. 

- Det känns jättebra att vi tar det här klivet och vi är redan igång och servar kunder i området. Satsningen ökar vår samlade kompetens inom högtrycksteknik och gör oss till en ännu bredare partner inom saneringsområdet, säger Tobias Andersson.

Den nya enheten öppnar upp under maj. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.141