23948sdkhjf

Tips i coronadagar – kalibrera

I dessa tider har många företag stopp i sin produktion och korttidspermitterad personal. Då kan det vara hög tid att tänka på framtiden och få sina instrument kalibrerade för att förbereda den anstormning som kan bli.

Coronapandemin tar hårt på företagen runt om i världen, och nu när det råder produktionsstopp och personal är korttidspermitterad, vill Intertechna tipsa om att passa på att kalibrera sina instrument.

Utöver att det nu med produktionsstopp finns tid över och möjlighet för företag att kalibrera sina instrument, kan det även vara smart att kalibrera innan produktionerna kör igång som vanligt igen. Detta för att det kan komma att bli ett högt tryck när allt drar igång och att många åtaganden måste tas samtidigt.

Det höga trycket skulle kunna leda till onödiga problem och förseningar om maskinerna måste kalibreras när produktionen väl dragits igång som vanligt.

Om beslut fattas på felaktiga grunder kan det leda till bristfälliga konstruktioner och resultat, och Intertechna rekommenderar därför att man kalibrerar sina instrument en gång om året för att kunna jobba så säkert som möjligt med sin utrustning.

Intertechna AB arbetar inom underhåll och kalibrering och har i mer än 25 år levererat datorbaserade system inom bland annat process- och stålindustrin.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094