23948sdkhjf

Liqway vinner pris för sin rörledningslösning

Varje år får tio företag i Uppsala län ta emot näringslivspriset Bona Postulata. Bona Postulata är ett näringslivspris som vill uppmuntra Uppsalaföretag med stark tillväxtpotential och stärka sin företagarkompetens.

Bakom priset står 18 välkända företag och näringslivsorganisationer i Uppsala län. Priset ger de vinnande företagen kvalificerad utbildning och mentorer för att ytterligare stärka deltagarnas företagarkompetens.

Liqway tar fram nya tekniker som skapar bättre arbetsförhållanden vid reparation och inkopplingsarbeten på rörledningar. Med fokus på att underlätta det vardagliga avbrottsarbetet för rörentreprenörer ska produkterna även medföra positiva fördelar för både distributörer och slutkunder av rörnät.

– Det har varit spännande att följa och stötta Liqways företagsresa. Isak och Martin har gjort stora framsteg och de var tidiga med att få betalande kunder. De har själva upplevt problemet som de hittade en smart lösning på - det kunde tyckas självklart, men var helt unikt. Jag är övertygad om att företaget kommer accelerera snart, säger Anna Bondeson, programansvarig UIC Business Build.

Liqway har fått affärsutvecklingsstöd genom UICs affärsutvecklingsprogram UIC Business Startup och UIC Business Build.

Övriga vinnare av Bona Postulata 2020 är Astrego Diagnostics, Wehype, SC Styling, Coroventis, 46elks, Hunna, InfraGeoTech, TdB Labs och Johan Lundberg AB.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

1.811