23948sdkhjf

Samhällsviktiga funktioner: ökad efterfrågan av mobil slangservice

Alla kan inte kunna allt. Det märker man av på Hydroscand där efterfrågan på hjälp att utföra slangbyten ökat i takt med att coronaviruset spridit ut sig.

- Många av våra kunder har egen personal som kan utföra slangbyten och olika typer av montage. De handlar produkter från oss men gör ofta mindre arbeten själva. Till följd av Coronautbrottet tyngs många företag av ökad sjukfrånvaro. I dessa fall vänder sig många till oss för att få extra hjälp, säger Emilia Lundstedt, försäljningsansvarig för SlangExpress.

Hydroscands mobila slangservicetjänst SlangExpress växte förra året och tjänsten har lanserats i ett flertal nya städer. Till följd av rådande situation har mycket stannat upp i Sverige. Dock inte behovet av slangbyten i fält. Där ökar nämligen efterfrågan.

Det är framför allt i storstäderna som efterfrågan har fortsatt att öka - städer där även Corona har haft störst smittspridning. Hydroscand menar att många av företagets kunder utför samhällsviktiga funktioner som behöver fortgå, även i kristid. De menar också att den ökade sjukfrånvaron i samhället kan spela en stor roll.

SlangExpress har ett flertal bussar med servicetekniker som kan utföra akuta slangbyten som montage, förebyggande åtgärder och underhåll på plats hos företagets kunder.

Alla tekniker är säkerhetsutbildade för att kunna utföra jobb på höga höjder, på industrier och med hydraulik. Dessutom är de utbildade i att kunna hantera heta arbeten och arbeten nära spår och vägar.

- SlangExpress servicetekniker är vana vid olika typer av tekniska arbeten där lösningen inte alltid är solklar. De kan därför hjälpa till med många olika tekniska arbeten om det skulle finnas extra behov på grund av minskad personalstyrka, säger Emilia Lundstedt.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.141