23948sdkhjf

Distansarbete ger ökad efterfrågan på e-legitimation

Verisec som arbetar med digital säkerhet och skapar lösningar för att göra system säkra och lättillgängliga kommer att omorganisera sig.

Genom omorganisationen ska fokus öka på Freja eID.

- Världen genomgår nu en av de största ekonomiska kriserna i modern tid och ingen kan förutse hur detta kommer att utvecklas. För vår del innebär det att vi för närvarande inte känner att vi kan förlita oss på finansmarknaden. Vi genomför därför en effektivisering i kombination med en omorganisation för att minska beroendet av finansmarknaden och för att kunna säkerställa den höga tillväxt- och innovationstakt vi har för Freja eID, säger Verisecs vd Johan Henrikson.

Företaget märker en starkt ökad efterfrågan för e-legitimationen Freja eID från många organisationer som snabbt måste ställa om till distansarbete.

Verisec kommer att öka fokus på Freja eID genom att möjliggöra framtida avyttringar av mindre strategiska verksamhetsdelar som saknar synergier med området e-legitimering. Genom att separera verksamhetsdelarna förenklas framtida avyttring av icke strategiska områden.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.093