23948sdkhjf

Hagabs nya vd slås av engagemanget

- Det som är slående med Hagab är det stora engagemanget som finns i alla delar av företaget.

- Här finns ingen tradition av att bevaka sina egna intressen utan alla drivs av ett genuint intresse för bolaget och bolagets bästa. Det innebär fantastiska möjligheter att bygga vidare på. Engagemanget är slående. Det känns så fort man kommer innanför dörren.

Det säger Tomas Hållén, ny vd sedan i mars för ventilationsföretaget Hagab. Han har omfattande erfarenhet av marknadsföring och försäljning. Närmast kommer han från en tjänst som försäljnings- och marknadsdirektör på Pelly Group.

- Hagab är en välskött och stabil verksamhet. Här har finns möjligheten att komma in och jobba med utvecklingsfrågor och tillföra min kompetens inom marknad och försäljning. Jag vill erbjuda mitt affärsmannaskap och ta ett ansvar för affären, säger Tomas Hållén.

Tomas Hållén tror på ett coachande ledarskap med tydliga mål.

- Det är viktigt att man bryter ner målen så att alla förstår sin del i kedjan – det är då man når resultat. Alla i bolaget måste vara delaktiga från start till mål. Om inte alla i kedjan är med så faller insatsen, säger han och fortsätter:

- Nya affärsmöjligheter hittar man genom att vända på de där stenarna som man normalt inte vänder på. Jag tror på att ta ett steg åt sidan och se på verksamheten ur nya vinklar. Att tänka utanför ramarna och leta möjligheter är ofta mer effektivt än att springa fortare.

Företaget ingår i Herenco-ägda Vättern Industrier och har 25 medarbetare.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094