23948sdkhjf

SPM Instrument får distributör i Sydafrika

SPM Instrument välkomnar WearCheck Africa som ny officiell distributör av lösningar för industriell tillståndskontroll i södra Afrika och Sydafrika.

WearCheck Afrikas kompetens och erfarenhet inkluderar bland mycket annat vibrationsövervakning, uppriktning och balansering.

- Partnerskapet mellan våra företag kommer att tillföra ett mervärde till båda parter. Det som gör detta ännu mer spännande är att partnerskapet kommer att ligga i linje med WearChecks mission: att vara en global rollspelare, och ligga i framkant där tillståndskontroll ska vara en marknad i ständig utveckling inom IiOT och artificiell intelligens, säger Philip Schutte, Reliability Solutions Manager på WearCheck och fortsätter:

- WearCheck ser fram emot att etablera SPM som det ledande varumärket på den afrikanska kontinenten och integrera SPMs nya innovativa produkter och tjänster i ett välkänt varumärke inom alla branscher.

WearCheck Africa har huvudkontor i Isando i provinsen Gauteng samt filialer i hela Sydafrika. Företaget har 320 anställda.

- Vi är övertygade om att WearChecks kompetens, liksom dess bransch-, kund- och försäljningsfokus, kommer att vara en utmärkt matchning för vår starka portfölj av lösningar för tillståndskontroll. Vi är glada över att samarbeta med WearCheck Africa och ser fram emot en lång och fruktbar affärsrelation som kommer att ytterligare stärka vår position på den afrikanska marknaden, säger Rikard Svärd, SPM Instrument Global Sales Manager.

WearCheck Africa kommer att sälja samt tillhandahålla service och support för hela SPMs produktportfölj på de marknader som omfattas av avtalet.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.062