23948sdkhjf

Årets Partner of the year 2019

Intertechnas produkter och tjänster går alla ut på samma sak. De bidrar till nollvision mot haverier.

För sin utveckling och utbredning av det amerikanska trådlösa IIoT systemet för tillståndsövervakning av maskinutrustning har företaget nu utsetts till Partner of the year 2019.

Systemet heter HID Condition Monitoring, tidigare Bluvision och intresset för systemet har tagit rejäl fart i Sverige inom industrin under 2019. I år har Intertechna även nått ut till Norge.

Motiveringen till att Intertechna får priset är att företaget förutom bra försäljning har hög teknisk kompetens och genom ett väldigt fint samarbete med kunderna för de tillbaka viktig information till tillverkaren HID om hur sensorerna fungerar i verkligheten och kan utvecklas i framtiden.

Grattis, till utmärkelsen Partner of the year. Vad är hemligheten bakom det goda samarbetet?

- Det är till stor del våra kunder som gjort det möjligt för oss att få denna utmärkelse på grund av det stora förtroende de gett oss genom att investera i systemet. Vi är stolta över våra engagerade kunder som tillsammans med oss hjälpt till att utveckla det trådlösa maskinövervakningssystemet. Det stärker både vårt varumärke och de kunder som har systemet. Det är i dialogen vi kan hjälpas åt att göra det ännu bättre, säger Janne Persson som är vd på Intertechna.

Priset delades ut av HID i Florida tidigare i år.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094